Főoldal - MyTrainers magántanár kereső
X

Értesítés

Keress trainert!

create
place

Trainerek

Lévai

Személyi edző

Az edzőtermi edzés közel 10 éve jelent meg az életemben az elején csak hobbiról indult, de ahogy teltek az évek egyre magasabb szintre jutott.   Az eltelt években tanulhattam a sportág nagy alakjaitól akik tettek valami jelentőset a sportért.

Tovább olvasom

Tamás

|

Budapest

Matematika
Programozás

Sziasztok! Tapasztalt (diplomás) főállású fejlesztőként vállalok oktatást/korrepetálást az alábbiakból: - Programozási ismeretek (kezdő/haladó szinten - egyetemistáknak is): Röviden a kurzusról: A diák(ok) megismerkedhetnek a programozás és az algoritmizálás alapjaival.

Tovább olvasom

Blanka

|

Budapest

Személyi edző

Sziasztok! Szathmári Blanka vagyok, személyi edző. Szeretek nehéz dolgokat emelgetni, keményen dolgozom, de még keményebben élvezem az életet.

Tovább olvasom

Gabriella

|

Budapest

Life coach
Személyi edző

Üdvözöllek! A fő célom az ügyfeleknél egy jobb életminőség kialakítása, ezért a testi-lelki-mentális fejlődésüket támogatom egyszerre.

Tovább olvasom

Róbert

|

Nyíregyháza

Adobe Photoshop
Grafika

Sziasztok! Jelenleg szabadúszó grafikusként, webdizájnerként és marketingesként dolgozom. "A dizájn furcsa szó.

Tovább olvasom

Vivien

|

Budapest

Étrend tanácsadó
Fitnesz edző

Üdvözöllek a profilomon☺️ Picit rólam: Nagy Vivien vagyok,24 éves és személyi edzőként dolgozom .Egész életem a sport körül forog,már 6 éves korom óta.Rengeteg sportot kipróbáltam,de egy ideje a Fitness mellett kötleződtem el.Ebben találtam meg önmagam és az ebből fakadó "erőt" szeretném megmutatni/megtanítani neked is.. ami az egészség, a kiegyensúlyozottság,boldogság és az önbizalom.Küldetésemnek érzem megmutatni,hogyan élj egy olyan életet,amit mindig is akartál és ez hogyan függ össze az étkezéssel,szokásokkal ès a SPORTTAL.

Tovább olvasom

Máté

|

Szeged

Angol nyelv
Francia nyelv

Angol bölcsész diplomával, fordító/tolmács szakiránnyal és referenciával keresem kedves és tanulni vágyó új diákjaimat Szegeden (vagy online) az alábbiak szerint: korrepetálás, nyelvvizsga, érettségi, szintentartás, pótvizsga, külföldi tanulás/munkavállalás, állásinterjú, fordítás. Angol, francia és török nyelvekből különböző szinteken.

Tovább olvasom

Patrik

|

Pécs

Life coach
Személyi edző

Üdvözöllek! Czimmer Patrik vagyok az intelligens edzések megalkotója, egészségfejlesztési szakértő, önismereti tanácsadó.

Tovább olvasom

Virág

|

Budapest

Olasz nyelv

Diplomás olasztanárként, több évtizedes gyakorlattal vállalok olasz nyelvoktatást, korrepetálást, érettségire, nyelvvizsgára való felkészítést.

Tovább olvasom

Zority

|

Baja

Pszichológia
Szerb nyelv

Szakpszichológus vagyok, 20 éves munkatapasztalattal rendelkezem a pszichológia széles területén. Gyerekekkel és felnőttekkel foglalkozom egyéni és csoportfoglalkozások keretében (diagnosztika - IQ, személyiség és állapot tesztek, tanulási zavarok, stb, tanácsadás szülőknek, szorongáscsökkentés, indulatkezelés, ...)Szerb nyelv ismeretem C1 - anyanyelvi szint. Fordításban és tolmácsolásban is tapasztalattal rendelkezem.

Tovább olvasom

Beatrix

Esztétika
Irodalom

Rólam Kiaknázható képességek ·         asszertív és hatékony kommunikáció írásban és szóban ·         gyors gondolkodás, eredeti ötletek ·         önállóság ·         kultúrában, művészetekben való jártasság  A tanítás szenvedélye: jelentős oktatói, előadói tapasztalat, legfőbb cél: az adott tudásanyag közvetítése. Jártasság több korcsoportban, közegben a középiskolától a senior-képzésekig.

Tovább olvasom

Szandra

Adobe Photoshop

Kovács Szandra vagyok, 32 éves. Közel 14 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem.

Tovább olvasom

Mariann

Kedves Érdeklődő! 25 éve pályán lévő pedagógusként nagy szeretettel üdvözlöm.    Vallom, hogy nincs buta gyerek.

Tovább olvasom

Szín

|

Budapest X. kerület

Stílustanácsadás

Hogyan jutottam el egy reál és egy humán diplomával a rendezvényszervezéstől a stílustanácsadásig? Megpróbálom röviden összefoglalni: A divat, ruhák, textilek, szabásvonalak, színek kavalkádjában nőttem föl, hiszen édesanyám - egy francia cég magyarországi üzemének, mely egyedi ruhák készítésével foglalkozott egyik vezetőjeként - ebben a szakmában dolgozott...

Tovább olvasom

Diána

|

Budapest II. kerület

Biológia
Stresszkezelés

Legfőképpen gyermekekkel és az ő problémáikkal foglalkozom. A gyerekek legtöbbször válás, vagy a szülők problémás időszakaiban nagyon sok stressznek vannak kitéve.

Tovább olvasom

A MyTrainers röviden

VIDEÓ play_mytrainers_video

Felhasználóink véleménye

  • Szilvia

    Nyelvtanár

    "A MyTrainers oldalát nagyon innovatívnak tartom. Nem csak a klasszikus tantárgyakat lehet itt megtalálni, hanem szinte mindent, amit csak tanulni lehet. Teljesen a mai igényekhez igazodik az oldal, aktuális ismereteket is tanulhatunk, úgy mint marketing, önfejlesztés, de még személyi edzőt is találunk. Nagyon jó, hogy van egy olyan tanár-diák közvetítő oldal, ami más, mint a többi!"

  • Ágnes

    Life Coach

    "Nekem nagyon tetszik az újonnan induló MyTrainers oldal koncepciója, magam is azt gondolom, hogy van átfedés azok közt a személyek közt, akik pl. testi oldalon szeretnének fejlődni, és eközben/ennek kapcsán igény nyílik a belső készségek fejlesztésére is, vagy fordítva."