Főoldal - MyTrainers magántanár kereső
X

Értesítés

Keress trainert!

create
place

Trainerek

Máté

|

Szeged

Angol nyelv
Francia nyelv

Angol bölcsész diplomával, fordító/tolmács szakiránnyal és referenciával keresem kedves és tanulni vágyó új diákjaimat Szegeden (vagy online) az alábbiak szerint: korrepetálás, nyelvvizsga, érettségi, szintentartás, pótvizsga, külföldi tanulás/munkavállalás, állásinterjú, fordítás. Angol, francia és török nyelvekből különböző szinteken.

Tovább olvasom

Virág

|

Budapest

Olasz nyelv

Diplomás olasztanárként, több évtizedes gyakorlattal vállalok olasz nyelvoktatást, korrepetálást, érettségire, nyelvvizsgára való felkészítést.

Tovább olvasom

Zority

|

Baja

Pszichológia
Szerb nyelv

Szakpszichológus vagyok, 20 éves munkatapasztalattal rendelkezem a pszichológia széles területén. Gyerekekkel és felnőttekkel foglalkozom egyéni és csoportfoglalkozások keretében (diagnosztika - IQ, személyiség és állapot tesztek, tanulási zavarok, stb, tanácsadás szülőknek, szorongáscsökkentés, indulatkezelés, ...)Szerb nyelv ismeretem C1 - anyanyelvi szint. Fordításban és tolmácsolásban is tapasztalattal rendelkezem.

Tovább olvasom

Beatrix

Esztétika
Irodalom

Rólam Kiaknázható képességek ·         asszertív és hatékony kommunikáció írásban és szóban ·         gyors gondolkodás, eredeti ötletek ·         önállóság ·         kultúrában, művészetekben való jártasság  A tanítás szenvedélye: jelentős oktatói, előadói tapasztalat, legfőbb cél: az adott tudásanyag közvetítése. Jártasság több korcsoportban, közegben a középiskolától a senior-képzésekig.

Tovább olvasom

Agnieszka

|

Budapest

Fordítás
Lengyel nyelv

Learn Polish with the Polish native speaker! :) I offer help in learning Polish language on every level /beginner, intermediate and advanced/, prepairing to any Polish language exams at every level with the most modern books and materials like videos, podcasts, songs, poems, carols, literacy and articles or texts about various topics, using traditional and interactive methods.

Tovább olvasom

Kovács

|

Debrecen

Lengyel nyelv

Lengyelországban végeztem a Wroclawi Műszaki Egyetemet.Vállalok lengyel nyelven anyanyelvi szinten oktatást,tolmácsolást fordítást.

Tovább olvasom

A MyTrainers röviden

VIDEÓ play_mytrainers_video

Felhasználóink véleménye

  • Szilvia

    Nyelvtanár

    "A MyTrainers oldalát nagyon innovatívnak tartom. Nem csak a klasszikus tantárgyakat lehet itt megtalálni, hanem szinte mindent, amit csak tanulni lehet. Teljesen a mai igényekhez igazodik az oldal, aktuális ismereteket is tanulhatunk, úgy mint marketing, önfejlesztés, de még személyi edzőt is találunk. Nagyon jó, hogy van egy olyan tanár-diák közvetítő oldal, ami más, mint a többi!"

  • Ágnes

    Life Coach

    "Nekem nagyon tetszik az újonnan induló MyTrainers oldal koncepciója, magam is azt gondolom, hogy van átfedés azok közt a személyek közt, akik pl. testi oldalon szeretnének fejlődni, és eközben/ennek kapcsán igény nyílik a belső készségek fejlesztésére is, vagy fordítva."