Főoldal - MyTrainers magántanár kereső
X

Értesítés

Keress trainert!

create
place

Trainerek

Ági

|

Budapest

people laptop
Időgazdálkodás
Life coach

Szilágyi Ágnes vagyok viselkedéselemző és life coach. Pszichológus BA diplomámat és coach végzettségemet egyaránt 2018-ban szereztem, már akkor is közel 10 éves múltra visszatekintő önismereti utazásom és a pszichológia és segítő szakma iránti olthatatlan kíváncsiságom eredményeként.

Tovább olvasom

Attila

|

Budapest

home laptop
Karrier tanácsadás
Business coach

Sziasztok! Attila vagyok, karrier coach és tanácsadó.

Tovább olvasom

Zsuzsa

|

Budapest

people laptop
Tanulási nehézségek készségfejlesztése

Üdvözöllek! Holló Zsuzsa vagyok. Kineziológusként, önismereti trénerként tevékenykedem.

Tovább olvasom

Gabriella

|

Budapest

people laptop
Life coach
Személyi edző

Üdvözöllek! A fő célom az ügyfeleknél egy jobb életminőség kialakítása, ezért a testi-lelki-mentális fejlődésüket támogatom egyszerre.

Tovább olvasom

Szín

|

Budapest X. kerület

Stílustanácsadás

Hogyan jutottam el egy reál és egy humán diplomával a rendezvényszervezéstől a stílustanácsadásig? Megpróbálom röviden összefoglalni: A divat, ruhák, textilek, szabásvonalak, színek kavalkádjában nőttem föl, hiszen édesanyám - egy francia cég magyarországi üzemének, mely egyedi ruhák készítésével foglalkozott egyik vezetőjeként - ebben a szakmában dolgozott...

Tovább olvasom

Diána

|

Budapest II. kerület

Biológia
Stresszkezelés

Legfőképpen gyermekekkel és az ő problémáikkal foglalkozom. A gyerekek legtöbbször válás, vagy a szülők problémás időszakaiban nagyon sok stressznek vannak kitéve.

Tovább olvasom

Mónika

home people
Szépségtanácsadás

Üdvözlöm. Nevem Mik Mónika hivatásomat tekintve szépségtanácsadó-sminkes vagyok elköteleződve a holisztika jegyében.

Tovább olvasom

A MyTrainers röviden

VIDEÓ play_mytrainers_video

Felhasználóink véleménye

  • Szilvia

    Nyelvtanár

    "A MyTrainers oldalát nagyon innovatívnak tartom. Nem csak a klasszikus tantárgyakat lehet itt megtalálni, hanem szinte mindent, amit csak tanulni lehet. Teljesen a mai igényekhez igazodik az oldal, aktuális ismereteket is tanulhatunk, úgy mint marketing, önfejlesztés, de még személyi edzőt is találunk. Nagyon jó, hogy van egy olyan tanár-diák közvetítő oldal, ami más, mint a többi!"

  • Ágnes

    Life Coach

    "Nekem nagyon tetszik az újonnan induló MyTrainers oldal koncepciója, magam is azt gondolom, hogy van átfedés azok közt a személyek közt, akik pl. testi oldalon szeretnének fejlődni, és eközben/ennek kapcsán igény nyílik a belső készségek fejlesztésére is, vagy fordítva."