Főoldal - MyTrainers magántanár kereső
X

Értesítés

Keress trainert!

create
place

Trainerek

Gabriella

|

Budapest

Life coach
Személyi edző

Üdvözöllek! A fő célom az ügyfeleknél egy jobb életminőség kialakítása, ezért a testi-lelki-mentális fejlődésüket támogatom egyszerre.

Tovább olvasom

Vivien

|

Budapest

Étrend tanácsadó
Fitnesz edző

Üdvözöllek a profilomon☺️ Picit rólam: Nagy Vivien vagyok,24 éves és személyi edzőként dolgozom .Egész életem a sport körül forog,már 6 éves korom óta.Rengeteg sportot kipróbáltam,de egy ideje a Fitness mellett kötleződtem el.Ebben találtam meg önmagam és az ebből fakadó "erőt" szeretném megmutatni/megtanítani neked is.. ami az egészség, a kiegyensúlyozottság,boldogság és az önbizalom.Küldetésemnek érzem megmutatni,hogyan élj egy olyan életet,amit mindig is akartál és ez hogyan függ össze az étkezéssel,szokásokkal ès a SPORTTAL.

Tovább olvasom

Patrik

|

Pécs

Life coach
Személyi edző

Üdvözöllek! Czimmer Patrik vagyok az intelligens edzések megalkotója, egészségfejlesztési szakértő, önismereti tanácsadó.

Tovább olvasom

Zority

|

Baja

Pszichológia
Szerb nyelv

Szakpszichológus vagyok, 20 éves munkatapasztalattal rendelkezem a pszichológia széles területén. Gyerekekkel és felnőttekkel foglalkozom egyéni és csoportfoglalkozások keretében (diagnosztika - IQ, személyiség és állapot tesztek, tanulási zavarok, stb, tanácsadás szülőknek, szorongáscsökkentés, indulatkezelés, ...)Szerb nyelv ismeretem C1 - anyanyelvi szint. Fordításban és tolmácsolásban is tapasztalattal rendelkezem.

Tovább olvasom

Szín

|

Budapest X. kerület

Stílustanácsadás

Hogyan jutottam el egy reál és egy humán diplomával a rendezvényszervezéstől a stílustanácsadásig? Megpróbálom röviden összefoglalni: A divat, ruhák, textilek, szabásvonalak, színek kavalkádjában nőttem föl, hiszen édesanyám - egy francia cég magyarországi üzemének, mely egyedi ruhák készítésével foglalkozott egyik vezetőjeként - ebben a szakmában dolgozott...

Tovább olvasom

Diána

|

Budapest II. kerület

Biológia
Stresszkezelés

Legfőképpen gyermekekkel és az ő problémáikkal foglalkozom. A gyerekek legtöbbször válás, vagy a szülők problémás időszakaiban nagyon sok stressznek vannak kitéve.

Tovább olvasom

Mónika

Szépségtanácsadás

Üdvözlöm. Nevem Mik Mónika hivatásomat tekintve szépségtanácsadó-sminkes vagyok elköteleződve a holisztika jegyében.

Tovább olvasom

A MyTrainers röviden

VIDEÓ play_mytrainers_video

Felhasználóink véleménye

  • Szilvia

    Nyelvtanár

    "A MyTrainers oldalát nagyon innovatívnak tartom. Nem csak a klasszikus tantárgyakat lehet itt megtalálni, hanem szinte mindent, amit csak tanulni lehet. Teljesen a mai igényekhez igazodik az oldal, aktuális ismereteket is tanulhatunk, úgy mint marketing, önfejlesztés, de még személyi edzőt is találunk. Nagyon jó, hogy van egy olyan tanár-diák közvetítő oldal, ami más, mint a többi!"

  • Ágnes

    Life Coach

    "Nekem nagyon tetszik az újonnan induló MyTrainers oldal koncepciója, magam is azt gondolom, hogy van átfedés azok közt a személyek közt, akik pl. testi oldalon szeretnének fejlődni, és eközben/ennek kapcsán igény nyílik a belső készségek fejlesztésére is, vagy fordítva."