Főoldal - MyTrainers magántanár kereső
X

Értesítés

Keress trainert!

create
place

Trainerek

Novák

|

Budapest III. kerület

Személyi edző

Egész életemben sportoltam, most pedig én oktatok. Várlak személyi edzéseimre, ha: fogyni szeretnél, izmosodni szeretnél, növelnéd állóképességedet, javítani szeretnél a testtartásodon, szert tennél egy kis plusz erőre a mindennapokhoz, szeretnél edzésben maradni, formálnád az alakodat.

Tovább olvasom

Blanka

|

Budapest

people laptop
Személyi edző

Sziasztok! Szathmári Blanka vagyok, személyi edző. Szeretek nehéz dolgokat emelgetni, keményen dolgozom, de még keményebben élvezem az életet.

Tovább olvasom

Gabriella

|

Budapest

people laptop
Life coach
Személyi edző

Üdvözöllek! A fő célom az ügyfeleknél egy jobb életminőség kialakítása, ezért a testi-lelki-mentális fejlődésüket támogatom egyszerre.

Tovább olvasom

A MyTrainers röviden

VIDEÓ play_mytrainers_video

Felhasználóink véleménye

  • Szilvia

    Nyelvtanár

    "A MyTrainers oldalát nagyon innovatívnak tartom. Nem csak a klasszikus tantárgyakat lehet itt megtalálni, hanem szinte mindent, amit csak tanulni lehet. Teljesen a mai igényekhez igazodik az oldal, aktuális ismereteket is tanulhatunk, úgy mint marketing, önfejlesztés, de még személyi edzőt is találunk. Nagyon jó, hogy van egy olyan tanár-diák közvetítő oldal, ami más, mint a többi!"

  • Ágnes

    Life Coach

    "Nekem nagyon tetszik az újonnan induló MyTrainers oldal koncepciója, magam is azt gondolom, hogy van átfedés azok közt a személyek közt, akik pl. testi oldalon szeretnének fejlődni, és eközben/ennek kapcsán igény nyílik a belső készségek fejlesztésére is, vagy fordítva."