Főoldal - MyTrainers magántanár kereső
X

Értesítés

Keress trainert!

create
place

Trainerek

Lévai

Személyi edző

Az edzőtermi edzés közel 10 éve jelent meg az életemben az elején csak hobbiról indult, de ahogy teltek az évek egyre magasabb szintre jutott.   Az eltelt években tanulhattam a sportág nagy alakjaitól akik tettek valami jelentőset a sportért.

Tovább olvasom

Blanka

|

Budapest

Személyi edző

Sziasztok! Szathmári Blanka vagyok, személyi edző. Szeretek nehéz dolgokat emelgetni, keményen dolgozom, de még keményebben élvezem az életet.

Tovább olvasom

Gabriella

|

Budapest

Life coach
Személyi edző

Üdvözöllek! A fő célom az ügyfeleknél egy jobb életminőség kialakítása, ezért a testi-lelki-mentális fejlődésüket támogatom egyszerre.

Tovább olvasom

Vivien

|

Budapest

Étrend tanácsadó
Fitnesz edző

Üdvözöllek a profilomon☺️ Picit rólam: Nagy Vivien vagyok,24 éves és személyi edzőként dolgozom .Egész életem a sport körül forog,már 6 éves korom óta.Rengeteg sportot kipróbáltam,de egy ideje a Fitness mellett kötleződtem el.Ebben találtam meg önmagam és az ebből fakadó "erőt" szeretném megmutatni/megtanítani neked is.. ami az egészség, a kiegyensúlyozottság,boldogság és az önbizalom.Küldetésemnek érzem megmutatni,hogyan élj egy olyan életet,amit mindig is akartál és ez hogyan függ össze az étkezéssel,szokásokkal ès a SPORTTAL.

Tovább olvasom

Patrik

|

Pécs

Life coach
Személyi edző

Üdvözöllek! Czimmer Patrik vagyok az intelligens edzések megalkotója, egészségfejlesztési szakértő, önismereti tanácsadó.

Tovább olvasom

A MyTrainers röviden

VIDEÓ play_mytrainers_video

Felhasználóink véleménye

  • Szilvia

    Nyelvtanár

    "A MyTrainers oldalát nagyon innovatívnak tartom. Nem csak a klasszikus tantárgyakat lehet itt megtalálni, hanem szinte mindent, amit csak tanulni lehet. Teljesen a mai igényekhez igazodik az oldal, aktuális ismereteket is tanulhatunk, úgy mint marketing, önfejlesztés, de még személyi edzőt is találunk. Nagyon jó, hogy van egy olyan tanár-diák közvetítő oldal, ami más, mint a többi!"

  • Ágnes

    Life Coach

    "Nekem nagyon tetszik az újonnan induló MyTrainers oldal koncepciója, magam is azt gondolom, hogy van átfedés azok közt a személyek közt, akik pl. testi oldalon szeretnének fejlődni, és eközben/ennek kapcsán igény nyílik a belső készségek fejlesztésére is, vagy fordítva."