Barion Pixel Profil - MyTrainers magántanár kereső

Máté

list
Személyi edző

Sziasztok!

Misurák Máté vagyok, az A Fitness Pesterzsébet személyi edzője. Kezdhetném úgy, hogy vézna, vagy éppen elhízott kisgyerek voltam, de ez nem lenne igaz. A sportolás iránti szeretetem már gyermekkoromban elkezdődött, az óvodáskori prevenciós sportfoglalkozásokkal. Ezek végigkísérték az általános iskolás éveim, melynek eredményeképpen sikeresen kiküszöböltem az idő közben kialakult, nem enyhe gerincferdülésemet.

Ebben az időben a labdarúgás jelentette a fő vonalat. Pár év után viszont szögre akasztottam a stoplist és ekkor kerültem be a súlyzós edzés világába. 21 éves létemre már több mint 5 éves tapasztalatot tudhatok magam mögött. A folyamatos önfejlesztésben hiszek, ezért folyamatosan képzem magam, új ismeretekre teszek szert. Célom, hogy kihozzam magamból a legjobbat anélkül, hogy az az egészség rovására menne.

Ilyen szellemiség szerint tartom az edzéseimet is. Semmi olyat nem várok el a vendégeimtől, ami ne lenne számukra megvalósítható. Tudatosan, a fokozatosság elve szerint építjük a céljuk szerinti lépéseket. Fitness instruktorként, majd személyi edzőként végeztem, utóbbit a méltán híres Weider Professional Fitness Trainer iskolában.

Amiben segítségedre lehetek: fogyás, alakformálás izomtömegnövelés tartás korrekció állóképesség javítás kiegészítő edzések más sportág képviselőinek táplálkozási tanácsadás Amennyiben segítségre lenne szükséged, az alábbi elérhetőségeken találhatsz meg:

E-mail: misurak.mate@gmail.com 

Telefonszám: 06 30/2386148 

Facebook: Misurák Máté - Személyi Edző 

Instagram: @misurak_mate

Keress bátran!

4000 Ft / Óra
people
Budapest XX. kerület
Nem vagy bejelentkezve

Még nincs feltöltve adattal!

Még nincs feltöltve adattal!

Hozzászolások és Értékelések

Ha szeretnél hozzászolni jelentkezzbe !

Profilkép
Név
2022.07.20 21.04

Komment

Profilkép
Név
2022.07.20 21.04

Komment