Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Gabriella

NA

Business coachÖnfejlesztés NA
Business Coaching / Alkotó-fejlesztő mesefoglalkozások  Specialitásom a természetben tett feltöltő sétákkal és mesékkel támogatott business coaching. Huszonkét év nemzetközi szervezeteknél szerzett közép- és felsővezetői tapasztalatomat használva segítem azokat, akik az alábbi témákban érintettek: - kiégés / digitális kiégés  - karriertervezés-/ váltás  - nehéz munkahelyi helyzetek - konfliktuskezelés, nehéz főnök/beosztott, új vezetői feladatkör  - belső motiváció megtalálása A Metamorphoses meseterápia módszertanával (Boldizsár Ildikó) tartok egyéni és csoportos mesékkel segített alkotó-fejlesztő foglalkozásokat minden korosztálynak. Témában nincs megkötés, hiszen a mesék minden élethelyzetre vonatkozóan szolgálnak útmutatással.

Profil megtekintése

Katalin

Budapest IX. kerület

Business coachLife coach NA
Magánéleti és üzleti témában is sikeresen vezetek megoldásközpontú beszélgetéseket. Ezen beszélgetés technika révén segítek minden akadály folyamatos leküzdésében.

Profil megtekintése

Noémi

NA

Angol nyelvBusiness coach NA
Már nyelvtanárként is érdekelt diákjaim sorsa, nehézségeik gyökere. Húsz éves koromtól kezdve tanítok angolt, nyolc év aktív tanítás után költöztem Angliába, majd 2,5 év után "kicsit" messzebbre utaztam: Kuala Lumpurban, Malajziában értem földet.

Profil megtekintése

Katalin

NA

Angol nyelvBusiness coach NA
Angol Nyelvtanàr, joga oktató, tolmács, kommunikációs tréner, coach vagyok az élet minden területén szerzett 15eves tapasztalattal rendelkezem

Profil megtekintése

Veronika

NA

Business coach NA
Dr. Hohl-Pus Veronika vagyok, 36 éves jogász, business coach.

Profil megtekintése

Lajos

Gödöllő

Business coachLife coach NA
 Tánczos Lajos vagyokLife és Business Coach. Közgazdász, kommunikációszakos bőlcsész.

Profil megtekintése

Orvos

NA

Business coachPárkapcsolati coaching NA
Ha létezik más megközelítés, én azt keresem. Mindig is azt kerestem, és most is, szüntelenül azon dolgozom, hogy mindig újabb és újabb aspektusokból vizsgáljam meg azt, amit sokan néznek csak, de nem mindig látnak. A párkapcsolati és business coaching sokkal közelebb áll egymáshoz, mint azt első ránézésre gondolnánk, de beszélgessünk egyet, és derítsd ki te magad, miért pont én! 

Profil megtekintése