Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Gabriella

NA

Business coachÖnfejlesztés NA
Business Coaching / Alkotó-fejlesztő mesefoglalkozások  Specialitásom a természetben tett feltöltő sétákkal és mesékkel támogatott business coaching. Huszonkét év nemzetközi szervezeteknél szerzett közép- és felsővezetői tapasztalatomat használva segítem azokat, akik az alábbi témákban érintettek: - kiégés / digitális kiégés  - karriertervezés-/ váltás  - nehéz munkahelyi helyzetek - konfliktuskezelés, nehéz főnök/beosztott, új vezetői feladatkör  - belső motiváció megtalálása A Metamorphoses meseterápia módszertanával (Boldizsár Ildikó) tartok egyéni és csoportos mesékkel segített alkotó-fejlesztő foglalkozásokat minden korosztálynak. Témában nincs megkötés, hiszen a mesék minden élethelyzetre vonatkozóan szolgálnak útmutatással.

Profil megtekintése

Levente

Budapest VIII. kerület

Business coachÉletmódváltás coaching NA
Action Coachként és Mentorként abban támogatom az embereket, hogy életük talán legnagyobb kalandjába vágjanak, legyen az utazás, párkapcsolat, önfejlesztés vagy éppen a vállalkozásuk. Hiszem, hogy csak a cselekedeteink által juthatunk előrébb!

Profil megtekintése

Peter

NA

Business coachLife coach NA
nagycoaching.hu Nagy Péter vagyok life-, business és sport coach! Nem szeretnélek unalmas önéletrajzi adatokkal terhelni, ezért igyekszem csak tanácsadói munkámhoz kapcsolódó információkat adni.

Profil megtekintése

Katalin

Budapest IX. kerület

Business coachLife coach NA
Magánéleti és üzleti témában is sikeresen vezetek megoldásközpontú beszélgetéseket. Ezen beszélgetés technika révén segítek minden akadály folyamatos leküzdésében.

Profil megtekintése

Noémi

NA

Angol nyelvBusiness coach NA
Már nyelvtanárként is érdekelt diákjaim sorsa, nehézségeik gyökere. Húsz éves koromtól kezdve tanítok angolt, nyolc év aktív tanítás után költöztem Angliába, majd 2,5 év után "kicsit" messzebbre utaztam: Kuala Lumpurban, Malajziában értem földet.

Profil megtekintése

Veronika

NA

Business coach NA
Dr. Hohl-Pus Veronika vagyok, 36 éves jogász, business coach.

Profil megtekintése

Bernadett

NA

Business coachKarrier tanácsadás NA
Hiszem, hogy mindenki a saját életének legjobb ismerője, mindenkiben ott van a megoldás, bár olykor szükség lehet rá, hogy egy objektív személlyel átbeszélhesd a Téged érintő témákat. A coaching és a mindfulness szemléletmódjával, eszköztárával támogatlak, hogy megtaláld kérdéseidre a válaszaidat.

Profil megtekintése

Dorottya

Budapest XI. kerület

Business coachKarrier coaching NA
Közel 10 éve foglalkozom egyéni és csoportos fejlesztéssel: készségfejlesztő tréningeket és coaching folyamatokat vezetek. Pályám során folyamatosan fejlesztem magam, bővítem az eszköztáram annak érdekében, hogy hatékony és minél személyre szabottabb támogatást tudjak nyújtani a hozzám fordulóknak.

Profil megtekintése

András

NA

Business coachKommunikációs tréner NA
Egy profil alapján nem könnyű bizalmat szavazni egy idegennek. Beszéljünk, és bízom benne, hogy tudok segíteni!

Profil megtekintése