Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Ágnes

Budapest XV. kerület

Személyi edző NA
Személyre szabott táplálkozási tanácsadás, valamint étrend összeállítása, táplálékkiegészítéssel kiegészítve, szükség szerint Személyre szabott edzés terv, a kliens mindennapi életébe a lehetőlegtökéletesebben beillesztve A lehető legnagyobb odafigyeléssel és edzői munkával támogatvaminden alkalommalVárlak nagy szeretettel, ha: változtatni szeretnél a jelenlegi életviteleden, egészségesebb, fittebb szeretnél lenni, feszesedni, izmosodni, formálódni szeretnél, erősödni szeretnél megszabadulnál néhány felesleges kilótól, kihívást keresel az életben, betekintenél az edzőtermek világába, kevés a tesi óra, vagy plusz mozgásra vágy komolyabb céljaid vannak, akár versenyeznél is, monotonná vált az egyedüli edzésed, vagy motivációd vesztetted.

Profil megtekintése

Gábor

Budapest

Német nyelvSzemélyi edző NA
Üdvözöllek, Mezei Gábor vagyok, okleveles testnevelő-edző, mozgásszervi rehabilitációs szakember, orvostanhallgató, német nyelv oktató. Legyen szó a német nyelvtudásodról vagy az egészségedről, én mindkettőből formába hozlak.

Profil megtekintése

Letícia

Veszprém

Személyi edzőÉtrend tanácsadó NA
Leti vagyok, testépítés fitness edző, táplálkozás tanácsadó, booty booster farizom aktivációs trainer. Személyi edzésekkel és otthoni edzésekkel kapcsolatban is kereshetsz.   

Profil megtekintése

Lovas

NA

CrossfitSzemélyi edző NA
2013 óta foglalkozom személyi edzéssel, és CrossFit csoportos edzésekkel. Legyen a célod akár fogyás, erő fejlesztés,  vagy bármilyen más okból szeretnél többet mozogni, de nincs időd/kedved/energiád edzőgerembe menni, keress bátran engem.

Profil megtekintése

Adrienn

Budapest IV. kerület

Személyi edzőÉtrend tanácsadó NA
Németh-Oláh Adrienn vagyok, személyi edző, táplálkozási tanácsadó, LoveYourBelly oktató, rúdfitnesz tréner. Ha olyan edzőt keresel, aki gyerekkora óta sportol és fitnesz versenyekre jár, keress tovább. De olyasvalakire van szükséged, aki tudja milyen nehéz elkezdeni, akinek az anatómiai és edzéselméleti tudásában megbízhatsz, aki az egészséget és a harmónikus testi fejlődést az izmok öncélú növelése elé helyezi, akkor keress meg és dolgozzunk együtt azon, hogy az áhított beach body alatt egy valóban fitt és egészséges nő lehess!

Profil megtekintése

Zsófia

NA

Személyi edző NA
Több éve már, hogy foglalkozom személyre szabott étrendekkel, edzéstervekkel, és magával a személyi edzéssel. 2 évig dolgoztam edzőként Angliában, 12 féle csoportos órát tudok tartani. Az edzés, és az egészséges életmód a mindenem, a szenvedélyem.

Profil megtekintése

Mohos

NA

Akusztikus gitárSzemélyi edző NA
Hivatásos zenész, valamint testnevelő tanár végzettségem van. Hosszú évek óta tertok gitár kurzusokat, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Profil megtekintése

Kata

NA

Személyi edző NA
Kácser Kata vagyok Rekreáció ès Egészségfejlesztő szakon végeztem, emelett cross edző is vagyok! Amiben tudok segîteni rehabilitáció, személyreszabott edzés, személyreszabott étrend!

Profil megtekintése

Levente

Budapest

Személyi edző NA
Sziasztok! Kremlicza Levente vagyok, erőnléti edző, amatőr ultrafutó.

Profil megtekintése