Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Gábor

NA

Személyi edzőÉtrend tanácsadó NA
Sziasztok ! Szabó Gábor vagyok személyi edző, csoportos óraadó és táplálkozási tanácsadó. Évek óta céltudatosan képzem magam az egészséges és testtudatos életmód elérése és  fenntartása, valamint az ehhez kapcsolódó tudás átadása érdekében. Ha Te is szeretnél formába jönni, szálkásítani , izomtömeget növelni, vagy csak egy egészségesebb életre vágysz keress bizalommal.  Amit kínálok: Konzultáció online, vagy személyesen Személyre szabott étrend és edzésterv Személyi edzés  

Profil megtekintése

Ágnes

Budapest XV. kerület

Személyi edző NA
Személyre szabott táplálkozási tanácsadás, valamint étrend összeállítása, táplálékkiegészítéssel kiegészítve, szükség szerint Személyre szabott edzés terv, a kliens mindennapi életébe a lehetőlegtökéletesebben beillesztve A lehető legnagyobb odafigyeléssel és edzői munkával támogatvaminden alkalommalVárlak nagy szeretettel, ha: változtatni szeretnél a jelenlegi életviteleden, egészségesebb, fittebb szeretnél lenni, feszesedni, izmosodni, formálódni szeretnél, erősödni szeretnél megszabadulnál néhány felesleges kilótól, kihívást keresel az életben, betekintenél az edzőtermek világába, kevés a tesi óra, vagy plusz mozgásra vágy komolyabb céljaid vannak, akár versenyeznél is, monotonná vált az egyedüli edzésed, vagy motivációd vesztetted.

Profil megtekintése

Lovas

NA

CrossfitSzemélyi edző NA
2013 óta foglalkozom személyi edzéssel, és CrossFit csoportos edzésekkel. Legyen a célod akár fogyás, erő fejlesztés,  vagy bármilyen más okból szeretnél többet mozogni, de nincs időd/kedved/energiád edzőgerembe menni, keress bátran engem.

Profil megtekintése

Gitta

Budapest

Fitnesz edzőSzemélyi edző NA
Üdvözöllek! Cseri Gitta vagyok Fitness Instruktor és Konduktor.

Profil megtekintése

Zsófia

NA

Személyi edző NA
Több éve már, hogy foglalkozom személyre szabott étrendekkel, edzéstervekkel, és magával a személyi edzéssel. 2 évig dolgoztam edzőként Angliában, 12 féle csoportos órát tudok tartani. Az edzés, és az egészséges életmód a mindenem, a szenvedélyem.

Profil megtekintése

Novák

Budapest III. kerület

Személyi edző NA
Egész életemben sportoltam, most pedig én oktatok. Várlak személyi edzéseimre, ha: fogyni szeretnél, izmosodni szeretnél, növelnéd állóképességedet, javítani szeretnél a testtartásodon, szert tennél egy kis plusz erőre a mindennapokhoz, szeretnél edzésben maradni, formálnád az alakodat.

Profil megtekintése

Kitti

Szeged

Személyi edző NA
Elsősorban funkcionális személyi és csoportos edzéseket tartok. Különféle eszközök (Kettlebell , kézi súlyzó) , kardió gépek és saját testsúlyos feladatok is részesei 1-1 edzésnek. Egyéntől és céltól ( fogyás, izmosodás, szimplán csak rendeszeres mozgás) változóan kialakított edzések. 

Profil megtekintése