Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Kitti

Székesfehérvár

Angol nyelv NA
Kedves Érdeklődő!  2017- ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Karán, mint angol műveltségterületes tanító, így végzettségemből adódóan elsősorban általános iskolás / kezdő / újrakezdő tanulni vágyók jelentkezését várom.Ha nyelvvizsga, vagy érettségi előtt állsz, tudok neked segíteni a tételek kidolgozásában, azok logikus felépítésében,nyelvtani szabályok áttekintésében, szövegértésben, és ami a legfontosabb, abban, hogy merj és szeress megszólalni angolul,hiszen azt gondolom, ez a kulcsa az egésznek. Székesfehérváron akár személyesen is, egyéb esetben online, egy közösen megbeszélt felületen tudunk találkozni!

Profil megtekintése

Éva

Budapest XIV. kerület

Német nyelv NA

Profil megtekintése

Gábor

Budapest

Német nyelvSzemélyi edző NA
Üdvözöllek, Mezei Gábor vagyok, okleveles testnevelő-edző, mozgásszervi rehabilitációs szakember, orvostanhallgató, német nyelv oktató. Legyen szó a német nyelvtudásodról vagy az egészségedről, én mindkettőből formába hozlak.

Profil megtekintése

Krisztina

NA

Francia nyelv NA
Kriszti vagyok, francia tanar sok eves tapasztalattal (2009 ota tanitom eme csodas nyelvet) franciaorszagi elettel, kreativ, energikus eletfelfogassal melyet igyekszek a diakjaim hasznara forditani az oraim soran.   https://www.facebook.com/coursdefrancaisaparis/ nyugodtan like old be, libre-service - ez az oldalam ahol sok-sok hasznossagot talalsz.    Mivel Covid van meg egyeb nyalanksagok, igy jelenleg csak Skype on tudok tanitani.

Profil megtekintése

Erika

NA

IrodalomMagyar nyelv NA
A debreceni egyetemen (néhai Kossuth Lajos Tudományegyetem) bölcsészkarán szereztem magyar nyelv és irodalom- történelem szakos középiskolai tanári diplomát. 25 év tanári tapasztalatom van és 5 saját gyermekem.

Profil megtekintése

Hamsovszki

NA

Angol nyelvFrancia nyelv NA
EGYÉNI/CSOPORTOS ONLINE NYELVTANFOLYAM OROSZ ANYANYELVŰ TANÁRTÓLA0-C1Szeretnél megtanulni angolul, franciául, oroszul vagy lengyelül? Vágj bele!Az órák a következőket tartalmazzák:✔️tankönyvek✔️gyakorló feladatok✔️szószedetek✔️személyre szabott párbeszédek✔️konzultáció, mentorálás✔️coaching szemlélet✔️nyelvtanulási stratégiák✔️folyamatos utánkövetés✔️kulturális alapismeretek✔️felhőtlen jókedv! Kedvezményes előfizetési lehetőség tanfolyam esetén :)  

Profil megtekintése

voti75

Budapest XI. kerület

Angol nyelvMatematikai közgazdaságtan NA
Több, mint 10 évig tanultam angolul és számviteli területen dolgozom több, mint 15 éve. Mindkét tantárgyból, de a felssoroltak közül bármelyikből vállalok korrepetálást, vizsgára felkészítést!

Profil megtekintése

Balázs

NA

Akusztikus gitárJog NA
Segítségre lenne szükséged, vagy esetleg a jobb jegy a célod? Szakdolgozat megírásában elkelne a megfelelő segítség, vagy zenét tanulnál?

Profil megtekintése

Petra

NA

Angol nyelv NA
2013 óta vagyok tanító, angol műveltségterülettel. A mesterképzést Pécsen végeztem, angoltanár-pedagógiatanár szakon.

Profil megtekintése