Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Krisztina

NA

Francia nyelv NA
Kriszti vagyok, francia tanar sok eves tapasztalattal (2009 ota tanitom eme csodas nyelvet) franciaorszagi elettel, kreativ, energikus eletfelfogassal melyet igyekszek a diakjaim hasznara forditani az oraim soran.   https://www.facebook.com/coursdefrancaisaparis/ nyugodtan like old be, libre-service - ez az oldalam ahol sok-sok hasznossagot talalsz.    Mivel Covid van meg egyeb nyalanksagok, igy jelenleg csak Skype on tudok tanitani.

Profil megtekintése

Kitti

Budapest

Esszé írás NA
Sziasztok! 20 éves egyetemista vagyok, jelenleg germanisztika szakon vagyok utolsó éves hallgató.

Profil megtekintése

Viktória

NA

Spanyol nyelvÉletmódváltás coaching NA
Vik vagyok, végzett Fitness edző/Yoga oktató valamint táplálkozás és életmód tanácsadó.  Fitness animatorként dolgozom Spanyolországban a szezon alatt. Ez a nyelv a mindenem, a szerelmem, nyelvtanát tökéletesre fejlesztettem és tanítani kezdtem 5 éve magánóra formában :)  A spanyolt több mint 10 éve kezdtem, gimnáziumban fő szakom volt, egyetemen pedig tanultam a spanyol filología szakon, rengeteget utaztam, és 3 éve minden szezonban kinn dolgozom.

Profil megtekintése

Daniel

Budapest

Angol nyelvÜzleti angol NA
  Szia! Szeretnéd megtanulni a leggyakrabban használt nyelvet a világon?

Profil megtekintése

Anna

Sárvár

Német nyelv NA
Sziasztok! A német nyelv szerelmese vagyok. 5 évet éltem Németországban, ott végeztem az általános iskolát, majd a gimnáziumot egy sikeres érettségivel Ausztriában zártam.

Profil megtekintése

Erika

NA

IrodalomMagyar nyelv NA
A debreceni egyetemen (néhai Kossuth Lajos Tudományegyetem) bölcsészkarán szereztem magyar nyelv és irodalom- történelem szakos középiskolai tanári diplomát. 25 év tanári tapasztalatom van és 5 saját gyermekem.

Profil megtekintése

Debreceni

Budapest

Angol nyelvNémet nyelv NA
PRIVATESTUDENT.CLUB Szeretnél folyékonyan beszélni angolul/németül? Ha igen, akkor a legjobb helyre jöttél.

Profil megtekintése

Gergely

NA

Angol nyelvOlasz nyelv NA
Nehéz önállóan haladni az angol vagy az olasz nyelvvel? Szeretnél érettségit vagy nyelvvizsgát?

Profil megtekintése

Hamsovszki

NA

Angol nyelvFrancia nyelv NA
EGYÉNI/CSOPORTOS ONLINE NYELVTANFOLYAM OROSZ ANYANYELVŰ TANÁRTÓLA0-C1Szeretnél megtanulni angolul, franciául, oroszul vagy lengyelül? Vágj bele!Az órák a következőket tartalmazzák:✔️tankönyvek✔️gyakorló feladatok✔️szószedetek✔️személyre szabott párbeszédek✔️konzultáció, mentorálás✔️coaching szemlélet✔️nyelvtanulási stratégiák✔️folyamatos utánkövetés✔️kulturális alapismeretek✔️felhőtlen jókedv! Kedvezményes előfizetési lehetőség tanfolyam esetén :)  

Profil megtekintése