Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Balázs

NA

Akusztikus gitárJog NA
Segítségre lenne szükséged, vagy esetleg a jobb jegy a célod? Szakdolgozat megírásában elkelne a megfelelő segítség, vagy zenét tanulnál?

Profil megtekintése

Petra

NA

Angol nyelv NA
2013 óta vagyok tanító, angol műveltségterülettel. A mesterképzést Pécsen végeztem, angoltanár-pedagógiatanár szakon.

Profil megtekintése

Jennifer

Szerencs

Angol nyelv NA
Hey guys! :) Amit érdemes rólam tudni az az, hogy már nagyon kicsi koromtól fogva fontos szerepet tölt be az Angol nyelv az életemben.

Profil megtekintése

Nóra

NA

Angol nyelv NA
1998-ban szereztem angoltanári diplomát, tanítottam gimnáziumban, nyelviskolában, cégeknél és magánórákat is adok - felnőtteknek és kamaszoknak egyaránt. Az óráim beszédcentrikusak és személyre szabottak.

Profil megtekintése

Hanga

Baja

Angol nyelvOlasz nyelv NA
Végzettség: angoltanár és olasztanár egyetemi végzettség Foglalkozás: nyelvtanár (nyelviskolában, magántanárként) Vállalok: Angol nyelvből és olasz nyelvből magánórákat vállalok: érettségi felkészítés, nyelvvizsga felkészítés, korrepetálás, tehetséggondozás kezdő szinttől felsőfokig. Ha érdekel az angol- és/vagy olasz nyelv és kultúra, valamint szeretnél ezekben fejlődni, várom megkeresésedet.

Profil megtekintése

Fanni

Budapest

Irodalom NA
-magyartanár -life coach –snowboard oktató- MA magyartanár és BA tanító diplomával rendelkezem. Nemzetközi iskolában dolgoztam két évig tanítóként és magyartanárként.

Profil megtekintése

Éva

NA

Olasz nyelv NA
Munka és egyben szerelem, szenvedély - Bella Italia. Több, mint 25 év szakmai tapasztalatával, de az újdonságok iránti fiatalos lelkesedéssel és nyitottsággal várom leendő tanítványaimat. Ha kezdő vagy azért, ha vizsgázni  szeretnél azért, ha pedig csak frissíteni szeretnéd ismereteidet, karban tartani tudásodat,  vagy szimplán beszélgetni a világ nagy dolgairól, művészetről, sportról, bármiről - várlak szeretettel!

Profil megtekintése

Szilvia

Göd

Angol nyelvÜzleti angol NA
Mivel 6 évesen angol tanár szerettem volna lenni igy  tudatosan készültem erre a pályára és már iskolás  korom óta tanitok angolul , immár 30. éve.

Profil megtekintése

Zsuzsa

Kunmadaras

IrodalomIskolai előkészítő NA
Demeter Zsuzsa vagyok, 20 éves. A Debreceni Egyetemen tanulok gyógypedagógiát, immáron második éve.

Profil megtekintése