Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

András

NA

C++ programozásJAVA programozás NA
Mérnökinformatikus és bionika szakokon végeztem, jelenleg algoritmus (képfeldolgozás, gépi tanulás) fejlesztéssel foglalkozom. Többéves egyetemi és felnőttképzési programozás tanítási tapasztalattal rendelkezem.

Profil megtekintése

Norbert

Budapest

AccessC# programozás NA
Ha esetleg nem megy az informatika és jobb akarsz lenni vagy szeretnél megtanulni programozni, érettségire, ZH-kra akarsz felkészülni akkor keress bizalommal és egy rád szabott tanmenettel készülünk fel a nehézségekre. Szia!

Profil megtekintése

Tamás

Székesfehérvár

Adobe LightroomAdobe Photoshop NA
2019-ben angol-földrajz szakos tanári diplomát szereztem az ELTE-n. Földrajz tantárgy angol nyelven történő oktatásában is rendelkezem tapasztalattal. Sikeres esküvői fotós karrierem mellett weblapokat készítek és optimalizálok, illetve a logisztikai üzletágban is dolgozom angol nyelven.

Profil megtekintése

Bence

NA

Adobe Photoshop NA
UX / UI dizájn tervezéssel foglalkozok. 

Profil megtekintése

Juhász

NA

AccessLife coach NA
Gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt foglalkozom, coaching technikákkal. Egy nehéz vizsgára való felkészülés előtt, vagy verseny előtti időszakban segítek a szellemi-lelki egyensúlyt megtalálni. Erre jó módszer lehet egy konzultáció , vagy egy Access Bars kezelés is. Felnőtteknek is segítség és előrelépés lehet egy útválasztás során, vagy nehéz élethelyzetben való döntéskor. 

Profil megtekintése