Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Balázs

NA

Akusztikus gitárJog NA
Segítségre lenne szükséged, vagy esetleg a jobb jegy a célod? Szakdolgozat megírásában elkelne a megfelelő segítség, vagy zenét tanulnál?

Profil megtekintése

Gergő

NA

Elektromos gitárKlasszikus gitár NA
2019-ben a Liszt Ferenc Zeneakadémián kitüntetéssel szereztem gitárművész-mesterdiplomát Csáki András gitárművész növendékeként. 2017-2018- ban két szemesztert a Stuttgarti Hochschule für Musik und Darstellende Kunst egyetemen tanultam, Prof.

Profil megtekintése

Károly

Budapest

Elektronikus zeneJazz NA

Profil megtekintése

Mohos

NA

Akusztikus gitárSzemélyi edző NA
Hivatásos zenész, valamint testnevelő tanár végzettségem van. Hosszú évek óta tertok gitár kurzusokat, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Profil megtekintése

Adolf

Budapest

Elektromos gitárGitár NA
Profi gitárművészként a tanítás is mindig nagy szerepet játszott az életemben. Fontosnak tartom, hogy amit megtanultunk azt tovább is tudjuk adni.

Profil megtekintése

Viktor

NA

Angol nyelvGitár NA
13 éves koromtól gitározom, Beatles, Rolling Stones a kedvenceim, de a Black Sabbath és a Metallica teljes palettáját ismerem.Angol nyelven énekeltem/énekelek különböző zenekarokban, dalszöveget szerzek.Bármilyen formában vállalok angol nyelvi oktatást, tanítok gitározást.

Profil megtekintése

Zoltán

NA

SzolfézsZeneelmélet NA
Zongoraoktatás kicsiknek és nagyoknak, tudásszinttől függetlenül- profi, jól bevált módszerrel (Skype-on is)!   Balogh Zoltán vagyok, 10 éves tapasztalattal redelkező, diplomás zenetanár.

Profil megtekintése

Eszter

Budapest

Klarinét NA
Kedves Érdeklődők/Jövőbeli Tanítványaim! Fiatal korom ellenére nagy szakmai tapasztalattal rendelkező klarinétművész vagyok, aki kitűzött céljának tekinti a zene iránti szeretetének átadását.

Profil megtekintése