Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Ildikó

NA

Számvitel NA
Még nincs kitöltve

Profil megtekintése

trending_up

Kitti

Budapest

Esszé írás NA
Sziasztok! 20 éves egyetemista vagyok, jelenleg germanisztika szakon vagyok utolsó éves hallgató.

Profil megtekintése

Zoltán

NA

EU ismeretekNemzetközi kapcsolatok NA
Többdiplomás, gyakorlott, közép- és főiskolán oktató tanárként korrepetálást, közép- és emeltszintű érettségi felkészítést, személyre szabott oktatást végzek. Felnőtt érdeklődők, egyetemisták, főiskolások esetében is - megbeszélés alapján - történelem, társadalomismeret, Európai Unióval kapcsolatos ismeretek, nemzetközi kapcsolatok története, szociológia alapjai, filozófia, etika, valamint egyéb társadalomtudományi tárgyak feladatainak megoldásában, feldolgozásában tudok segítséget nyújtani.

Profil megtekintése

Norbert

Budapest

AccessC# programozás NA
Ha esetleg nem megy az informatika és jobb akarsz lenni vagy szeretnél megtanulni programozni, érettségire, ZH-kra akarsz felkészülni akkor keress bizalommal és egy rád szabott tanmenettel készülünk fel a nehézségekre. Szia!

Profil megtekintése

Erika

NA

IrodalomMagyar nyelv NA
A debreceni egyetemen (néhai Kossuth Lajos Tudományegyetem) bölcsészkarán szereztem magyar nyelv és irodalom- történelem szakos középiskolai tanári diplomát. 25 év tanári tapasztalatom van és 5 saját gyermekem.

Profil megtekintése

Melitta

Budapest VII. kerület

AnatómiaBiológia NA
Gyógytornász-Fizioterapeuta BSc végzettséggel és 5 év szakmai tapasztalattal rendelkezve korrepetálást illetve online gyógytornát vállalok. 

Profil megtekintése

Balázs

NA

Akusztikus gitárJog NA
Segítségre lenne szükséged, vagy esetleg a jobb jegy a célod? Szakdolgozat megírásában elkelne a megfelelő segítség, vagy zenét tanulnál?

Profil megtekintése

Géza

Miskolc

Matematika NA
30 éve tanítok matematikát középiskolában közép és emelt szinten. Emelt szintű vizsgáztatói és javítói tapasztalattal rendelkezem, ezt a munkát amióta kétszintű érettségi rendszer van, minden évben csinálom.

Profil megtekintése

Tamás

Székesfehérvár

Adobe LightroomAdobe Photoshop NA
2019-ben angol-földrajz szakos tanári diplomát szereztem az ELTE-n. Földrajz tantárgy angol nyelven történő oktatásában is rendelkezem tapasztalattal. Sikeres esküvői fotós karrierem mellett weblapokat készítek és optimalizálok, illetve a logisztikai üzletágban is dolgozom angol nyelven.

Profil megtekintése