Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Zoltán

NA

EU ismeretekNemzetközi kapcsolatok NA
Többdiplomás, gyakorlott, közép- és főiskolán oktató tanárként korrepetálást, közép- és emeltszintű érettségi felkészítést, személyre szabott oktatást végzek. Felnőtt érdeklődők, egyetemisták, főiskolások esetében is - megbeszélés alapján - történelem, társadalomismeret, Európai Unióval kapcsolatos ismeretek, nemzetközi kapcsolatok története, szociológia alapjai, filozófia, etika, valamint egyéb társadalomtudományi tárgyak feladatainak megoldásában, feldolgozásában tudok segítséget nyújtani.

Profil megtekintése

Norbert

Budapest

AccessC# programozás NA
Ha esetleg nem megy az informatika és jobb akarsz lenni vagy szeretnél megtanulni programozni, érettségire, ZH-kra akarsz felkészülni akkor keress bizalommal és egy rád szabott tanmenettel készülünk fel a nehézségekre. Szia!

Profil megtekintése

Erika

NA

IrodalomMagyar nyelv NA
A debreceni egyetemen (néhai Kossuth Lajos Tudományegyetem) bölcsészkarán szereztem magyar nyelv és irodalom- történelem szakos középiskolai tanári diplomát. 25 év tanári tapasztalatom van és 5 saját gyermekem.

Profil megtekintése

voti75

Budapest XI. kerület

Angol nyelvMatematikai közgazdaságtan NA
Több, mint 10 évig tanultam angolul és számviteli területen dolgozom több, mint 15 éve. Mindkét tantárgyból, de a felssoroltak közül bármelyikből vállalok korrepetálást, vizsgára felkészítést!

Profil megtekintése

Balázs

NA

Akusztikus gitárJog NA
Segítségre lenne szükséged, vagy esetleg a jobb jegy a célod? Szakdolgozat megírásában elkelne a megfelelő segítség, vagy zenét tanulnál?

Profil megtekintése

Géza

Miskolc

Matematika NA
30 éve tanítok matematikát középiskolában közép és emelt szinten. Emelt szintű vizsgáztatói és javítói tapasztalattal rendelkezem, ezt a munkát amióta kétszintű érettségi rendszer van, minden évben csinálom.

Profil megtekintése

Dávid

Veszprém

Matematika NA
Sziasztok! Király Dávid vagyok, 21 éves egyetemi hallgató.

Profil megtekintése

Gergő

Felsőrajk

BiológiaKépzőművészet NA
Üdvözöllek! Gergőnek hívnak, történész és festőművész vagyok, legalábbis ami a hivatásom és legfőbb szenvedélyem illeti.

Profil megtekintése

Kata

Pécs

Számvitel NA
A PTE-KTK menedzsment szakos hallgatója vagyok és szívesen vállalnék felkészítést számviteli alapismeretekből, illetve megbeszélés szerint közép- és általános iskolás matekból akár. Online tudom vállalni, rugalmasan akár hétvégén is, akár fix rendszeres formában 

Profil megtekintése