Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Petra

NA

Angol nyelv NA
2013 óta vagyok tanító, angol műveltségterülettel. A mesterképzést Pécsen végeztem, angoltanár-pedagógiatanár szakon.

Profil megtekintése

Jennifer

Szerencs

Angol nyelv NA
Hey guys! :) Amit érdemes rólam tudni az az, hogy már nagyon kicsi koromtól fogva fontos szerepet tölt be az Angol nyelv az életemben.

Profil megtekintése

Nóra

NA

Angol nyelv NA
1998-ban szereztem angoltanári diplomát, tanítottam gimnáziumban, nyelviskolában, cégeknél és magánórákat is adok - felnőtteknek és kamaszoknak egyaránt. Az óráim beszédcentrikusak és személyre szabottak.

Profil megtekintése

Hanga

Baja

Angol nyelvOlasz nyelv NA
Végzettség: angoltanár és olasztanár egyetemi végzettség Foglalkozás: nyelvtanár (nyelviskolában, magántanárként) Vállalok: Angol nyelvből és olasz nyelvből magánórákat vállalok: érettségi felkészítés, nyelvvizsga felkészítés, korrepetálás, tehetséggondozás kezdő szinttől felsőfokig. Ha érdekel az angol- és/vagy olasz nyelv és kultúra, valamint szeretnél ezekben fejlődni, várom megkeresésedet.

Profil megtekintése

Szilvia

Göd

Angol nyelvÜzleti angol NA
Mivel 6 évesen angol tanár szerettem volna lenni igy  tudatosan készültem erre a pályára és már iskolás  korom óta tanitok angolul , immár 30. éve.

Profil megtekintése

Nagy

NA

Angol nyelv NA
40 éves tapasztalattal, minden nyelvtanulási szinten álló tanítványnak kész vagyok segíteni. Fő profilom a közép és emelt szintű érettségire, illetve a középfokú nyelvvizsgára való felkészítés, de komoly tapasztalatom van gátlásos felnőttek társalgási készségeinek fejlesztésében is.

Profil megtekintése

Krisztina

NA

Angol nyelv NA
Sziasztok nyelvtanuló,- kalandvágyók! Én egy 24 éves lány vagyok akinek az életeben az angol nagy szerepet játszik!

Profil megtekintése

Kitti

Székesfehérvár

Angol nyelv NA
Kedves Érdeklődő!  2017- ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Karán, mint angol műveltségterületes tanító, így végzettségemből adódóan elsősorban általános iskolás / kezdő / újrakezdő tanulni vágyók jelentkezését várom.Ha nyelvvizsga, vagy érettségi előtt állsz, tudok neked segíteni a tételek kidolgozásában, azok logikus felépítésében,nyelvtani szabályok áttekintésében, szövegértésben, és ami a legfontosabb, abban, hogy merj és szeress megszólalni angolul,hiszen azt gondolom, ez a kulcsa az egésznek. Székesfehérváron akár személyesen is, egyéb esetben online, egy közösen megbeszélt felületen tudunk találkozni!

Profil megtekintése

Sipka

Pécs

Angol nyelvFizika NA
CSAK ONLINE   Kedves Nebuló/Szülő!  Sipka Gergő vagyok, a Pécsi Tudományegyetem 3. évében levő Angol-Fizika tanár szakos hallgatója.

Profil megtekintése