Barion Pixel Keress trainert

Kiemelt trénereink

Norbert

Budapest

AccessC# programozás NA
Ha esetleg nem megy az informatika és jobb akarsz lenni vagy szeretnél megtanulni programozni, érettségire, ZH-kra akarsz felkészülni akkor keress bizalommal és egy rád szabott tanmenettel készülünk fel a nehézségekre. Szia!

Profil megtekintése

trending_up

Zsolt

Budapest

Business coachKarrier coaching NA
A változás és az azzal járó kihívások folyamatos izgalomban tartanak, amikre ma már lehetőségként és nem problémaként tekintek. Közel 20 éve segítem felső- és középvezetők munkáját saját és csapataik céljainak elérésében.

Profil megtekintése

trending_up

Gréta

Budapest

Angol nyelvMagyar nyelv NA
Végzős gyógypedagógus hallgatóként, 3 év tapasztalattal vállalom gyermekek, SNI-s BTMN-es gyerekek fejlesztését, angol nyelv tanítását. Tanulási nehézségekkel küzdők esetében is a játékos, gyerekközpontú oktatáson a hangsúly.

Profil megtekintése

Laura

Budapest

IrodalomMagyar nyelv NA
Jelenleg tanárképzési hallgató vagyok az ELTÉn, ének-zene szakon. Németből emelt szintű érettségivel, B2 nyelvvizsgával rendelkezem.

Profil megtekintése

Bálint

Pápa

Fitnesz edzőSzemélyi edző NA
Megszakítás nélküli sport múltal rendelkezek. Jelenleg aktív versenyző men's physique kategóriában, folyamatosan képzem magam edzés illetve étkezés terén hogy a legtöbbet tudjam magamból és klienseimből kihozni. 

Profil megtekintése

Noémi

Budapest XIII. kerület

Business coachKarrier coaching NA
Ha elakadtál a továbbtanulási irány meghatározásával, stresszkezelési vagy konfliktuskezelési, esetleg kommunikációs vagy időgazdálkodási problémával küzdesz, keress bátran segítek. 

Profil megtekintése

Simon

Budapest

Business coachÉrtékesítés NA
Amiért imádni fogod ezt a programot: - megmutatjuk hogyan építsd fel a márkád az Instagramon - a posztok, sztorik kialakításán közösen ötletelünk - gyakorlatba ültetjük át a tanultakat - az önfegyelem révén magasabb önbizalomra tehetsz szert - megmutatjuk hogy konvertálj követőkből vásárlókat - elindítjuk Veled az első sikeres kampányodat - bármikor kérdezhetsz, szívesen segítünk  

Profil megtekintése

Ádám

NA

Life coachMeditáció NA
Olgyay Ádám vagyok, lételemem a kreativitás. Eddigi életem során sokféle kreatív, önkifejező folyamatban vettem részt, a zenéléstől elkezdve a filmkészítésen keresztül a meditáció oktatásáig.

Profil megtekintése

Zoltán

NA

SzolfézsZeneelmélet NA
Zongoraoktatás kicsiknek és nagyoknak, tudásszinttől függetlenül- profi, jól bevált módszerrel (Skype-on is)!   Balogh Zoltán vagyok, 10 éves tapasztalattal redelkező, diplomás zenetanár.

Profil megtekintése