Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Andrea

Budapest XV. kerület

Life coachPárkapcsolati coaching NA
Tantrikus és integrál szemléletű coachként én elsősorban gender (női/férfi szerepek megélése), párkapcsolat, intimitás és szexualitás témakörében tudom színes és izgalmas eszközökkel támogatni mindazokat, akik e területen szeretnének nagyobb önismeretre szert tenni, fejlődni és tudatosodni.  Szeretettel várlak, ha olykor kissé formabontó eszközök bevetésétől sem tartasz;), hogy ezekben a témákban ugrásszerű fejlődést érj el. Ha úgy érzed, gyümölcsöző lehet az együttműködésünk, az ingyenes nulladik ülésünkön alkalmad lesz erről személyesen is meggyőződni.

Profil megtekintése

Zoltán

NA

EU ismeretekNemzetközi kapcsolatok NA
Többdiplomás, gyakorlott, közép- és főiskolán oktató tanárként korrepetálást, közép- és emeltszintű érettségi felkészítést, személyre szabott oktatást végzek. Felnőtt érdeklődők, egyetemisták, főiskolások esetében is - megbeszélés alapján - történelem, társadalomismeret, Európai Unióval kapcsolatos ismeretek, nemzetközi kapcsolatok története, szociológia alapjai, filozófia, etika, valamint egyéb társadalomtudományi tárgyak feladatainak megoldásában, feldolgozásában tudok segítséget nyújtani.

Profil megtekintése

András

NA

C++ programozásJAVA programozás NA
Mérnökinformatikus és bionika szakokon végeztem, jelenleg algoritmus (képfeldolgozás, gépi tanulás) fejlesztéssel foglalkozom. Többéves egyetemi és felnőttképzési programozás tanítási tapasztalattal rendelkezem.

Profil megtekintése

Kitti

Székesfehérvár

Angol nyelv NA
Kedves Érdeklődő!  2017- ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Karán, mint angol műveltségterületes tanító, így végzettségemből adódóan elsősorban általános iskolás / kezdő / újrakezdő tanulni vágyók jelentkezését várom.Ha nyelvvizsga, vagy érettségi előtt állsz, tudok neked segíteni a tételek kidolgozásában, azok logikus felépítésében,nyelvtani szabályok áttekintésében, szövegértésben, és ami a legfontosabb, abban, hogy merj és szeress megszólalni angolul,hiszen azt gondolom, ez a kulcsa az egésznek. Székesfehérváron akár személyesen is, egyéb esetben online, egy közösen megbeszélt felületen tudunk találkozni!

Profil megtekintése

Ágnes

Budapest XV. kerület

Személyi edző NA
Személyre szabott táplálkozási tanácsadás, valamint étrend összeállítása, táplálékkiegészítéssel kiegészítve, szükség szerint Személyre szabott edzés terv, a kliens mindennapi életébe a lehetőlegtökéletesebben beillesztve A lehető legnagyobb odafigyeléssel és edzői munkával támogatvaminden alkalommalVárlak nagy szeretettel, ha: változtatni szeretnél a jelenlegi életviteleden, egészségesebb, fittebb szeretnél lenni, feszesedni, izmosodni, formálódni szeretnél, erősödni szeretnél megszabadulnál néhány felesleges kilótól, kihívást keresel az életben, betekintenél az edzőtermek világába, kevés a tesi óra, vagy plusz mozgásra vágy komolyabb céljaid vannak, akár versenyeznél is, monotonná vált az egyedüli edzésed, vagy motivációd vesztetted.

Profil megtekintése

Éva

Budapest XIV. kerület

Német nyelv NA

Profil megtekintése

Gábor

Budapest

Német nyelvSzemélyi edző NA
Üdvözöllek, Mezei Gábor vagyok, okleveles testnevelő-edző, mozgásszervi rehabilitációs szakember, orvostanhallgató, német nyelv oktató. Legyen szó a német nyelvtudásodról vagy az egészségedről, én mindkettőből formába hozlak.

Profil megtekintése

Norbert

Budapest

AccessC# programozás NA
Ha esetleg nem megy az informatika és jobb akarsz lenni vagy szeretnél megtanulni programozni, érettségire, ZH-kra akarsz felkészülni akkor keress bizalommal és egy rád szabott tanmenettel készülünk fel a nehézségekre. Szia!

Profil megtekintése

Krisztina

NA

Francia nyelv NA
Kriszti vagyok, francia tanar sok eves tapasztalattal (2009 ota tanitom eme csodas nyelvet) franciaorszagi elettel, kreativ, energikus eletfelfogassal melyet igyekszek a diakjaim hasznara forditani az oraim soran.   https://www.facebook.com/coursdefrancaisaparis/ nyugodtan like old be, libre-service - ez az oldalam ahol sok-sok hasznossagot talalsz.    Mivel Covid van meg egyeb nyalanksagok, igy jelenleg csak Skype on tudok tanitani.

Profil megtekintése