Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Ildikó

NA

Számvitel NA
Még nincs kitöltve

Profil megtekintése

trending_up

Attila

Debrecen

Absztrakt rajzAkril festés NA
Üdv! Tar Attila vagyok. Friss diplomás.

Profil megtekintése

trending_up

Krisztina

NA

Francia nyelv NA
Kriszti vagyok, francia tanar sok eves tapasztalattal (2009 ota tanitom eme csodas nyelvet) franciaorszagi elettel, kreativ, energikus eletfelfogassal melyet igyekszek a diakjaim hasznara forditani az oraim soran.   https://www.facebook.com/coursdefrancaisaparis/ nyugodtan like old be, libre-service - ez az oldalam ahol sok-sok hasznossagot talalsz.    Mivel Covid van meg egyeb nyalanksagok, igy jelenleg csak Skype on tudok tanitani.

Profil megtekintése

Gábor

NA

Személyi edzőÉtrend tanácsadó NA
Sziasztok ! Szabó Gábor vagyok személyi edző, csoportos óraadó és táplálkozási tanácsadó. Évek óta céltudatosan képzem magam az egészséges és testtudatos életmód elérése és  fenntartása, valamint az ehhez kapcsolódó tudás átadása érdekében. Ha Te is szeretnél formába jönni, szálkásítani , izomtömeget növelni, vagy csak egy egészségesebb életre vágysz keress bizalommal.  Amit kínálok: Konzultáció online, vagy személyesen Személyre szabott étrend és edzésterv Személyi edzés  

Profil megtekintése

Tiffany

Budapest

Karrier coachingLife coach NA
Sziasztok!   Várpalotai Tiffany vagyok, női önbizalom- és karrierfejlesztő coach, valamint viselkedéselemző és mentálhigiénés tanácsadó (counsellor).⁣ ⁣ ⁣ A programjaimat olyan nőknek hoztam létre, akik szeretnék kézbe venni az irányítást a karrierjükbe, jelentsen ez nekik akár új munkahelyet, magasabb pozíciót, vagy saját vállalkozás indítását.⁣ ⁣ ⁣ Ez az oldal neked szól ha:⁣ ⁣ - Olyan nő vagy, aki számára fontos, hogy sikeres legyen a munkájában.⁣ - Szeretnél jelentősen több pénzt keresni, miközben azt csinálod, amit szeretsz.⁣ - Nem szeretnéd, ha mindig mások döntenének a fejed felett, te szeretnéd irányítani az utad.⁣   - Szeretéd megtanulni értékelni a képességeidet és maximálisan kiaknázni a benned rejlő potenciált.⁣   - Készen állsz elhagyni a megszokott felfogásod vagy szemléleted, miszerint nem vagy képes elérni, mindent, amit csak szeretnél.⁣ ⁣ ⁣ Ahhoz, hogy minél jobban támogathassalak, kérlek hallasd a hangod és kérdezz bátran.

Profil megtekintése

Kitti

Budapest

Esszé írás NA
Sziasztok! 20 éves egyetemista vagyok, jelenleg germanisztika szakon vagyok utolsó éves hallgató.

Profil megtekintése

Viktória

NA

Spanyol nyelvÉletmódváltás coaching NA
Vik vagyok, végzett Fitness edző/Yoga oktató valamint táplálkozás és életmód tanácsadó.  Fitness animatorként dolgozom Spanyolországban a szezon alatt. Ez a nyelv a mindenem, a szerelmem, nyelvtanát tökéletesre fejlesztettem és tanítani kezdtem 5 éve magánóra formában :)  A spanyolt több mint 10 éve kezdtem, gimnáziumban fő szakom volt, egyetemen pedig tanultam a spanyol filología szakon, rengeteget utaztam, és 3 éve minden szezonban kinn dolgozom.

Profil megtekintése

Zoltán

NA

EU ismeretekNemzetközi kapcsolatok NA
Többdiplomás, gyakorlott, közép- és főiskolán oktató tanárként korrepetálást, közép- és emeltszintű érettségi felkészítést, személyre szabott oktatást végzek. Felnőtt érdeklődők, egyetemisták, főiskolások esetében is - megbeszélés alapján - történelem, társadalomismeret, Európai Unióval kapcsolatos ismeretek, nemzetközi kapcsolatok története, szociológia alapjai, filozófia, etika, valamint egyéb társadalomtudományi tárgyak feladatainak megoldásában, feldolgozásában tudok segítséget nyújtani.

Profil megtekintése

András

NA

C++ programozásJAVA programozás NA
Mérnökinformatikus és bionika szakokon végeztem, jelenleg algoritmus (képfeldolgozás, gépi tanulás) fejlesztéssel foglalkozom. Többéves egyetemi és felnőttképzési programozás tanítási tapasztalattal rendelkezem.

Profil megtekintése