Barion Pixel Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Peter

NA

Business coachLife coach NA
Minden információt magtalálhattok rólam az alábbi honlapomon:  https://nagypeter2000.wixsite.com/coaching-tanacsadas Célom, hogy mindenki számára, aki úgy érzi szüksége van rá elérhetővé váljon a tanácsadás, coaching.  Ezért úgy döntöttem, hogy május 24-től minden hétfőn délután 14 órától 18 óráig tnaácsadást, coachingot biztosítok az érdeklődök számára kizárólag adomány alapon. Mindenki annyit fizet, amennyit szeretne, amennyire elégedett volt a beszélgetésünk eredményével.  Jelentkezni a nagypeter2000@outlook.hu e-mail címen, vagy a 06 30 620 0705 telefonszámon lehet.  Minden érdeklődött szeretettel várok.    Szép napot, Nagy Péter

Profil megtekintése

Balázs

NA

Akusztikus gitárJog NA
Segítségre lenne szükséged, vagy esetleg a jobb jegy a célod? Szakdolgozat megírásában elkelne a megfelelő segítség, vagy zenét tanulnál?

Profil megtekintése

Gabriella

NA

Business coachÖnfejlesztés NA
Business Coaching / Alkotó-fejlesztő mesefoglalkozások  Specialitásom a természetben tett feltöltő sétákkal és mesékkel támogatott business coaching. Huszonkét év nemzetközi szervezeteknél szerzett közép- és felsővezetői tapasztalatomat használva segítem azokat, akik az alábbi témákban érintettek: - kiégés / digitális kiégés  - karriertervezés-/ váltás  - nehéz munkahelyi helyzetek - konfliktuskezelés, nehéz főnök/beosztott, új vezetői feladatkör  - belső motiváció megtalálása A Metamorphoses meseterápia módszertanával (Boldizsár Ildikó) tartok egyéni és csoportos mesékkel segített alkotó-fejlesztő foglalkozásokat minden korosztálynak. Témában nincs megkötés, hiszen a mesék minden élethelyzetre vonatkozóan szolgálnak útmutatással.

Profil megtekintése

Katalin

Budapest IX. kerület

Business coachLife coach NA
Magánéleti és üzleti témában is sikeresen vezetek megoldásközpontú beszélgetéseket. Ezen beszélgetés technika révén segítek minden akadály folyamatos leküzdésében.

Profil megtekintése

Bianca&Tamara

Budapest

InstagramMárkaépítés NA
Mi egyből ketten leszünk a segítségedre abban, hogy a vállalkozásodat a lehető legjobban tudd felépíteni az Instán.  Szeretnél minőségi márkaépítésbe kezdeni? Van Instagramod, de úgy érzed, hogy eddig nem tudtad kihasználni a benne rejlő potenciált?

Profil megtekintése

Dorina

NA

Business coachHumán erőforrás NA
Karrier tervezés / Pályaválasztás / Pályamódosítás / Álláskeresés /Önéletrajzírás / LinkedIn profil fejlesztés / Interjú felkészítés https://www.talentspirit.hu/ Szakmai hátterem Közgazdászként végeztem, majd a mesterszakos diplomámat emberi erőforrás tanácsadóként vehettem át. Több, mint 7 év tapasztalattal rendelkezem a HR szakmában.

Profil megtekintése

Zsolt

NA

Business coachKommunikációs tréner NA
Szeretném, ha felhívnál egy díjmentes 30 perces beszélgetésre, mert biztos vagyok benne, hogy ha kölcsönös lesz a szimpátia, akkor a folytatás segíteni fog neked, hogy boldogabbá, elégedettebbé, sikeresebbé válj! Online és személyesen is biztosítok lehetőséget a coaching-foglalkozásokra.

Profil megtekintése

Lajos

Gödöllő

Business coachLife coach NA
 Tánczos Lajos vagyokLife és Business Coach. Közgazdász, kommunikációszakos bőlcsész.

Profil megtekintése