Keress trainert
list
place

Kiemelt trénereink

Balázs

NA

Akusztikus gitárJog NA
Segítségre lenne szükséged, vagy esetleg a jobb jegy a célod? Szakdolgozat megírásában elkelne a megfelelő segítség, vagy zenét tanulnál?

Profil megtekintése

Gabriella

NA

Business coachÖnfejlesztés NA
Business Coaching / Alkotó-fejlesztő mesefoglalkozások  Specialitásom a természetben tett feltöltő sétákkal és mesékkel támogatott business coaching. Huszonkét év nemzetközi szervezeteknél szerzett közép- és felsővezetői tapasztalatomat használva segítem azokat, akik az alábbi témákban érintettek: - kiégés / digitális kiégés  - karriertervezés-/ váltás  - nehéz munkahelyi helyzetek - konfliktuskezelés, nehéz főnök/beosztott, új vezetői feladatkör  - belső motiváció megtalálása A Metamorphoses meseterápia módszertanával (Boldizsár Ildikó) tartok egyéni és csoportos mesékkel segített alkotó-fejlesztő foglalkozásokat minden korosztálynak. Témában nincs megkötés, hiszen a mesék minden élethelyzetre vonatkozóan szolgálnak útmutatással.

Profil megtekintése

Zsuzsa

Kunmadaras

IrodalomIskolai előkészítő NA
Demeter Zsuzsa vagyok, 20 éves. A Debreceni Egyetemen tanulok gyógypedagógiát, immáron második éve.

Profil megtekintése

Levente

Budapest VIII. kerület

Business coachÉletmódváltás coaching NA
Action Coachként és Mentorként abban támogatom az embereket, hogy életük talán legnagyobb kalandjába vágjanak, legyen az utazás, párkapcsolat, önfejlesztés vagy éppen a vállalkozásuk. Hiszem, hogy csak a cselekedeteink által juthatunk előrébb!

Profil megtekintése

Peter

NA

Business coachLife coach NA
nagycoaching.hu Nagy Péter vagyok life-, business és sport coach! Nem szeretnélek unalmas önéletrajzi adatokkal terhelni, ezért igyekszem csak tanácsadói munkámhoz kapcsolódó információkat adni.

Profil megtekintése

Katalin

Budapest IX. kerület

Business coachLife coach NA
Magánéleti és üzleti témában is sikeresen vezetek megoldásközpontú beszélgetéseket. Ezen beszélgetés technika révén segítek minden akadály folyamatos leküzdésében.

Profil megtekintése

Bianca&Tamara

Budapest

InstagramMárkaépítés NA
Mi egyből ketten leszünk a segítségedre abban, hogy a vállalkozásodat a lehető legjobban tudd felépíteni az Instán.  Szeretnél minőségi márkaépítésbe kezdeni? Van Instagramod, de úgy érzed, hogy eddig nem tudtad kihasználni a benne rejlő potenciált?

Profil megtekintése

Noémi

NA

Angol nyelvBusiness coach NA
Már nyelvtanárként is érdekelt diákjaim sorsa, nehézségeik gyökere. Húsz éves koromtól kezdve tanítok angolt, nyolc év aktív tanítás után költöztem Angliába, majd 2,5 év után "kicsit" messzebbre utaztam: Kuala Lumpurban, Malajziában értem földet.

Profil megtekintése

Dorina

NA

Humán erőforrásKarrier coaching NA
Karrier tervezés / Pályaválasztás / Pályamódosítás / Álláskeresés /Önéletrajzírás / LinkedIn profil fejlesztés / Interjú felkészítés https://www.talentspirit.hu/ Szakmai hátterem Közgazdászként végeztem, majd a mesterszakos diplomámat emberi erőforrás tanácsadóként vehettem át. Több, mint 7 év tapasztalattal rendelkezem a HR szakmában.

Profil megtekintése